Mana Computer Service ondersteunt o.a. Praktijken en Apotheken op het gebied van ICT. Wij zijn gespecialiseerd in His- toepassingen en Software-systemen. Daarnaast beseffen we dat het voor u van groot belang is om up-to-date te blijven. Mana Computer Service denkt actief met u mee over ICT-investeringen voor de komende jaren. Als strategisch partner in de zorgsector bieden we professioneel ICT-beheer en ICT-oplossingen.

ICT-oplossingen

Samen met u werken wij aan ICT-oplossingen:

  • Projectmanagement: opzetten, begeleiden en ondersteunen van projecten.
  • Problem management: onze service desk is bereikbaar voor problemen en incidenten die door gebruikers worden gemeld
  • Change management: testen en doorvoeren van gewenste aanpassingen in ICT-systemen.

ICT- en HIS-expertise

HIS-applicaties hebben zich door best practices bewezen in de zorgsector. Deze flexible softwaresystemen zijn volledig toe te passen op de eisen en wensen van uw organisatie. Mana Computer Service is een dienstverlener met een uitgebreide kennis van ICT- en HIS-systemen in de zorgsector. Bovendien liggen onze roots in de zorgsector. Mana Computer Service is er voor en door de zorg.

Projecten en beheer

Mana Computer Service initieert projecten en beheert uw software. Waar de projecten gericht zijn op de toekomst en passen bij de ICT-visie van uw Praktijk, laten we ons bij het beheer vooral leiden door vragen vanuit uw organisatie.